Foto: «Vaides» jaunā rudens/ziemas kolekcija (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Publicitātes foto

Atzīmējot savu 20 gadu jubileju, kas veiksmīgi pavadīta modes pasaulē,  atzītais pašmāju sieviešu apģērbu zīmols «Vaide» aicina  9.oktobrī aicināja sava veikala telpās Rīgas modes cienītājas un savas uzticamās klientes, lai prezentētu rudens/ ziemas kolekciju.

Jaunā rudens / ziemas kolekcija kas īpaši veltīta sievietes sievišķībai un mijas ar mūsdienu pilsētnieces stilu, akcentē, ka ērtais un patīkamais var izskatīties grezns un interesants, šoreiz īpaši paspilgtinot piedāvājumu ar plašu trikotāžas kleitu klāstu, kas ir nenoliedzams zīmola «Vaide» lojālo pircēju favorīts. Kā ierasts, jaunajā kolekcijā varēs vērot aktuālās un modernās tendences īpaši šai sezonai, kur maigo toņu krāsu palete mīsies ar spilgtu un stilīgu apdruku.

Jaunā «Rudens/ziema 2013» kolekcijas prezentācija ir daļa no zīmola «Vaide» 20 gadu jubilejas svinībām, kuras ietvaros tiks atvērti vēl 3 veikali Krievijā un Ukrainā.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu