Foto: Vasarā aktuāli matu sakārtojumi (39)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

BEAUTIFY kolekcijas iedvesma ir urbānā vide, sociālie portāli un detaļas, kas atrodamas ikdienā ielās, mājā un internetā…kolekcija ir aktuāla tieši šeit un tagad.

Krāsu toņi veidojas miksējot un savienojot dabiskus un klasiskus toņus. Krāsas parāda plūstošu pāreju, apvienojot dažādus toņus. Iedvesma no mūsu apkārtējās vides dekoriem no dažādiem materiāliem, tādiem kā, vilna un lentas. Dabiska toņu un etnisku zīmju kombinācija. Atrasts dažādos rokdarbos, tādos kā adīšanā, mezglošanā vai gleznošanā, un tiek izmantots lai sasniegtu radošus matu krāsu rezultātus.

GRIEZUMI. Spēcīgas grafiskas līnijas, nesavienotas matu daļas struktūrai un tekstūrai. Paslēptas pārsteidzošas detaļas. Spēcīgas formas ir pārdalītas ar nesavienojamiem slāņiem. Ik gadu GOLDWELL izsludina friziermeistaru konkursu, katrā no valstīm. Konkursā var piedalīties jebkurš friziermeistars, kas strādā ar GOLDWELL profesionālo matu kosmētiku. Konkursā var piedalīties, izvēloties sev atbilstošāko dalībnieku kategoriju. 2013. gadā no Latvijas tika iesūtīt 12 friziermeistaru darbi, no kuriem GOLDWELL galvenajā birojā Vācijā tiks izvēlēti 3 labākie, kas dosies uz konkursa finālu ASV Los Angeles.

- Global Partner Colorist, šajā kategorijā drīkst piedalīties frizieri, kas ir Goldwell tehnologi, semināru vadītāji, vai tie kas ir piedalījušies iepriekšejos reģionālajos šovos.

- Global Creative Colorist, šajā kategorijā drīkst piedalīties frizieri, kas ar Gaoldwell kosmētiku darbojas jau vairāk kā 5 gadus.

- Global New Talent, šajā kategorijā drīkst piedalīties frizieri, kam ir mazāk par 5 gadu pieredzi darbojoties ar Goldwell kosmētiku.

Pirms vēl ir zināmi konkursa rezultāti, aicinam iepazīties ar katru no Color Zoom 2013 Latvijas darbiem!

Paldies, katram konkursa dalībniekam par iesūtīto darbu, ieguldīo ideju, spēku un iedvesmu! Novēlam uzvarukatram!

Komentāri (39)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu