Fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs ar sievieti dzīvot kopā neplāno (37)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Skandalozais erotisko bilžu fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs ieguvis atpazīstamību tieši ar saviem provokatīvajiem fotouzņēmumiem, kā arī aktivitātēm vietnē «Facebook», kur dalās ar saviem stāstiem, pārdomām un dažādiem savdabīgiem atgadījumiem. Sokolovs labprāt sniedz arī intervijas.

Sokolovs ir diplomēts modes fotogrāfs, kurš izglītību ieguvis Milānā «Istituto Italiano di Fotografia». Sokolovs nodzīvoja Milānā vairāk nekā 1,5 gadu. Jau 10 gadus viņš pievērsies tieši sieviešu fotogrāfēšanai. Īpašu ievērību ieguvusi arī viņa fotostudija, kas ir viena no skaistākajām un neparastākajām Baltijā.

Par savām mājām viņš sauc fotostudiju. «Man nav māju to tradicionālajā izpratnē, jo nav normālas dzīves - man nav brīvdienu, dīvāna ar televizoru un sievas, kura gatavo vakariņas,» žurnālam «Privātā dzīve» stāsta Sokolovs. Tā kā viņa laiks esot dārgāks kā vidusmēra sievietei Latvijā, viņa māju uzkopjot apkopēja. Arī drēbes viņš pats negludina. Kā viņš saka, viņam ļoti patīk daba – Sokolovam ir divi kaķi, ķirzaka, tritoni, zivtiņas, bruņurupucis un daudz augu.

Erotisko bilžu fotogrāfs nu kļuvis vēl atklātāks, stāstot par sevi, sievietēm un privāto dzīvi. Runājot par attiecībām ar sievietēm Sokolovs saka: «Esmu romantiķis un perfekcionists. Man patīk skaistums attiecībās. Bet sadzīve visu sabojā. Es negribu redzēt savu draudzeni ar netīriem matiem un mājas čībiņās. Tāpēc es neplānoju dzīvot ar sievieti. Tikties ir daudz patīkamāk, nekā dzīvot kopā,» žurnālam «PDz» atklāj Sokolovs.

Komentāri (37)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu