«Framest» ierindojas otrajā vietā pēc pirmās konkursa dienas VIDEO

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/

«Jaunā viļņa 2012» Latvijas pārstāvji - vokālā grupa «Framest» - konkursa pirmajā dienā uzstājās  pārliecinoši. Pasaules hitu dienā grupa saņēma 96 punktus.

Pēc pirmās konkursa dienas «Framest» ierindojas dalītajā 2. vietā, jo arī konkursants no Itālijas ieguvis 96 punktus.

Punktu sadalījums:

  • Laima Vaikule - 11,
  • Valērija - 11,
  • Konstantīns Meladze - 10,
  • Valērijs Meladze - 11,
  • Igors Nikolajevs - 10,
  • Leonīds Agutins - 11,
  • Igors Matvijenko - 11,
  • Raimonds Pauls - 10,
  • Igors Krutojs - 11.

Pagaidām mūsu pārstāvjiem veicas labi, kaut bukemeikeru pareģojumi nav tik daudzsološi, lai neteiktu skarbāk.«Betsafe» bukmeikeri šogad starptautiskajā populārās mūzikas jauno izpildītāju konkursā «Jaunais vilnis» uzvaru prognozē Maiklam Bleizam no Nigērijas, tai pat laikā Latvijas vokālās grupas «Framest» izredzes novērtētas viszemāk.

Šogad Jūrmalā ir ieradušies pārstāvji no visas pasaules - kopumā 16 dalībnieki no 14 valstīm. Konkursa galvenais favorīts Maikls Bleizs pārstāv vienu no eksotiskākajām valstīm - Nigēriju, no kurienes nāk viņa tēvs, bet pats viņš ir dzimis Lielbritānijā un pēdējos astoņus gadus dzīvo Krievijā.

Nigērijas dziedātājs gan komponē mūziku, gan raksta savām dziesmām vārdus, un drīzumā nāks klajā viņa pirmais dziesmu albums «In Russia with Love». Šis albums un, iespējams, uzvara «Jaunajā vilnī» varētu būt nozīmīgs stimuls ceļā uz viņa dzīves sapni - izcīnīt prestižo «Grammy» mūzikas balvu, atzīmē bukmeikeri.

Saskaņā ar «Betsafe» bukmeikeru prognozēm Bleiza izredzes triumfēt uz šā gada konkursā uz Dzintaru koncertzāles skatuves novērtētas ar likmes izmaksas koeficientu 4,00 jeb aptuveni 20% varbūtību.

Par Nigērijas pārstāvja galveno konkurenti tiek uzskatīta ukrainiete Marija Jaremčuka, kuras uzvaras iespējamība izteikta ar koeficientu 5,00 jeb 15% varbūtību. Abus favorītus centīsies pārspēt Itālijas dziedātājs Kostanco del Pinto un meksikāņu grupa «Los Rumberos de Massachusetts», kas arī ir bukmeikeru favorītu lokā.

Latviju šogad konkursā pārstāve 2005.gadā dibinātā vokālā grupa «Framest». «Betsafe» bukmeikeri vokālās grupas izredzes uzvarēt konkursā ir novērtējuši ar koeficientu 25,00 jeb aptuveni ar 3% varbūtību.

Latvija un Krievija ir vienīgās valstis, kuru pārstāvji konkursā ir uzvarējuši divas reizes. Pērn par «Jaunā viļņa» laureātu kļuva Džeidens Filders no ASV.

Jau ziņots, ka 11.starptautiskajā populārās mūzikas jauno izpildītāju konkursā «Jaunais vilnis» kopumā piedalās 16 dalībnieki no dažādām pasaules valstīm - Armēnijas, Baltkrievijas, Izraēlas, Itālijas, Kazahstānas, Ķīnas, Kirgizstānas, Lietuvas, Meksikas, Nigērijas, Krievijas, Ukrainas, Somijas un Latvijas. Latviju šogad konkursā pārstāv vokālā grupa «Framest».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu