Francija kļūst par Polijas pretinieci Hopmana kausa izcīņas finālā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Par Polijas pretinieci jaukto komandu tenisa turnīra - Hopmana kausa izcīņas - finālā kļuvusi Francija.

Francijas tenisisti piektdien izcīnīja trešo uzvaru trīs mačos, ar 3-0 pieveicot Spāniju, kura ir pašreizējā titula glabātāja.

Alizē Kornē ar 6-2, 6-2 pieveica Anavelu Medinu Garrigesu, bet pēc tam vīru duelī francūzis Žo Vilfrīds Tsonga 6-4, 6-7 (7:9), 6-2 pieveica Danielu de la Navu.

Savukārt dubultspēlē, kas jau vairs neko neizšķīra, abas komandas savā starpā izspēlēja tā saukto «pro set», kurā ar 8-3 pārāki bija Francijas tenisisti.

B apakšgrupas kopvērtējumā Francija tikusi pie trim panākumiem trīs spēlēs un ieguvusi pirmo vietu, bet pa vienam panākumam izcīnījušas Čehija un ASV, kas piektdien aizvadīs savstarpējo maču. Tikmēr Spānija cieta zaudējumus visās trīs cīņās.

Turnīra fināls starp Franciju un Poliju, kas guva trīs uzvaras A apakšgrupā, tiks aizvadīts sestdien.

Pagājušajā gadā notikušajā Hopmana kausa izcīņas turnīrā uzvarēja Spānijas komanda ar Medinu Garrigesu un Fernando Verdasko ierindā, kas finālā uzvarēja serbus Novāku Džokoviču un Anu Ivanoviču. Spānija Hopmana kausā uzvarēja ceturto reizi vēsturē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu