Francijas peldētāji uzvar stafetē, Felpsam 17. olimpiskā medaļa

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Londonas olimpisko spēļu 4x100 metru brīvā stila peldēšanas stafetes sacensībās svētdien uzvarēja Francijas komanda, kas pēdējos metros spēja apsteigt ASV kvartetu.

Francijas kvartets Amorī Levo, Fabjēns Žilo, Klemāns Lefers un Janiks Anjels finiša līniju šķērsoja pēc trim minūtēm un 9,93 sekundēm, bet ASV komanda uzvarētājiem piekāpās par 0,45 sekundēm.

ASV izlases rindās pie sudraba godalgas tika Maikls Felpss, kurš pirms četriem gadiem Pekinas Olimpiādē izcīnīja astoņas zelta medaļas. Tas nozīmē, ka ar 17 olimpiskajās spēlēs izcīnītām godalgām Felpss tagad tikai par vienas godalgas tiesu atpaliek no visu laiku labākā rezultāta, kas pieder krievu vingrotājai Larisai Latiņinai.

Kā ziņots, Felpss Londonas olimpiskajās spēlēs startēs septiņās disciplīnās - 100 un 200 metros tauriņstilā, 200 un 400 metru kompleksajos peldējumos, kā arī trīs stafetēs.

400 metru kompleksā peldējuma finālā sestdien Felpss ieņēma ceturto vietu.

Jāpiebilst, ka trešajā vietā 4x100 metru stafetes sacensībās ierindojās Krievijas komanda.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu