«French Open» 1/8 finālu nepārvar arī Zvonarjova

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/«Scanpix»

No Francijas atklātā tenisa čempionāta sieviešu vienspēļu turnīra trešdien izstājās arī ar trešo numuru izliktā Krievijas tenisiste Vera Zvonarjova.

Aizvadītajā astotdaļfināla spēlē Zvonarjova ar 6-7 (4:7), 6-2, 2-6 piekāpās savai tautietei Anastasijai Pavļučenkovai, kura izlikta ar 14. numuru.

Kaut Zvonarjova Francijas atklātajā čempionātā spēlēja jau astoto reizi, viņa tikai vienu reizi spējusi sasniegt ceturtdaļfinālu (2003. gadā). Savukārt Pavļučenkova iepriekš nekad nebija turnīrā tikusi tālāk par trešo kārtu.

Nākamajā kārtā Pavļučenkova spēkosies ar pagājušā gada čempioni Frančesku Skjavoni no Itālijas, kura izlikta ar piekto numuru, vai kādreizējo WTA ranga līderi Jeļenu Jankoviču no Serbijas, kura izlikta ar desmito numuru.

Kā ziņots, jau iepriekš no turnīra bija izstājušās arī ar pirmo numuru izliktā dāniete Karolīna Vozņacki un sacensību otrā rakete Kima Klijstersa no Beļģijas.

Tagad ar visaugstāko numuru sieviešu vienspēļu sacensībās palikusi baltkrieviete Viktorija Azarenka, kura izlikta kā ceturtā. Viņa astotdaļfināla mačā pirmdien spēkosies ar krievieti Jekaterinu Makarovu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu