«Gada lielģimene 2012» noskaidrota

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien Rīgas Zooloģiskajā dārzā norisinājās Lielo ģimeņu diena, kurā ar BIGBANK atbalstu piedalījās vairāk nekā 200 daudzbērnu ģimenes no visiem Latvijas novadiem, bet kopumā svētkos viesojās vairāk nekā 1500 ģimenes. Par Gada lielģimeni 2012 kļuva kuplā piecu bērnu Vietnieku ģimene no Vecumniekiem.

«No ģimenes staro labestība un sirsnība. Mēs ļoti lepojamies ar viņiem, un viņi ir daudzbērnu ģimenes paraugs. Gandrīz visi bērni apmeklē mākslas un mūzikas skolu, meitas gūst labus panākumus vieglatlētikā Latvijas mērogā. Cik vien iespējams ģimene iesaistās sabiedriskajās aktivitātēs un palīdz citiem,» šādu raksturojumu sniedz kandidatūras pieteicēja, Vecumnieku daudzbērnu ģimeņu biedrības «Saulgrieze“ vadītāja Olga Černišova-Stūriška.

Vietnieku ģimene dzīvo Vecumniekos. Māmiņa Iveta ar vīru Aldi audzina piecus bērnus: vecākais jau ir sasniedzis pilngadību, bet pārējie ir astoņus, deviņus, sešpadsmit gadus veci. Savukārt jaunākajam bērnam ir vien gads un četri mēneši. Māte strādā krīzes centrā bērniem un sievietēm «Māras centrs“, bet tēvs ir mehanizators uzņēmumā SIA «Empower“.

Kopumā šis gads īpaši izceļas ar līdzcilvēku aktivitāti un nesavtīgo atbalstu ģimenēm – gan sirsnīgi piesakot kandidātus titulam, gan aizrautīgi balsojot fotokonkursā. Gada lielģimeni izvēlējās komisija, kurā darbojās Latvijas Daudzbērnu ģimeņu biedrību apvienības valdes priekšsēdētājs Leonīds Mucenieks, Lielo ģimeņu dienas patronese Zane Vaļicka-Pētersone, BIGBANK AS Latvijas filiāles vadītājs Pāvels Gilodo, pirmā Latvijas ģimenes portāla www.calis.lv redaktore Ilze Zicāne. BIGBANK Facebook lapā norisinājās arī fotokonkurss «Mana ģimene“, kurā uzvarēja Teranovu ģimene no Siguldas. Viņi par savu ģimenes foto saņēma 1000 balsis un savā īpašumā ieguva HP Photosmart printeri. Savukārt Inbox.lv simpātiju balvu ieguva Putnu ģimene no Liepājas.

BIGBANK Lielo ģimeņu diena Latvijā norisinājās sesto gadu, savukārt goda titula piešķiršana notika trešo reizi. Ģimenes dienas pasākumi noritēja vienlaicīgi Igaunijā, Latvijā un Lietuvā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu