Gadu mijā slēgs satiksmi 11.novembra krastmalā (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Saistībā ar Jaunā gada sagaidīšanas pasākumu no 31.decembra plkst.6 līdz 1.janvārim plkst.15 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme (izņemot transportlīdzekļus ar  speciālām caurlaidēm un operatīvo transportu) 11.novembra krastmalā un citviet. 

Kā informē Rīgas domē, satiksme tiks slēgta: 11. novembra krastmalas posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai; Poļu gātes posmā no 11.novembra krastmalas līdz Pils ielai; Bīskapa gātes posmā no Herdera laukuma līdz 11. novembra krastmalai; 11.novembra krastmalai pieguļošajā paralēlajā ielā Vecrīgas pusē (no Jaunielas līdz Bīskapa un Poļu gātei).

Transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšanas ierobežojumi 11.novembra krastmalas posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai, kā arī krastmalai pieguļošajā paralēlajā ielā Vecrīgas pusē, tiks ieviesti jau no 30.decembra plkst. 20.

No 31.decembra plkst.6 līdz 1.janvārim plkst.15 tiks organizēta divvirzienu satiksme Pils ielas posmā no Poļu gātes līdz Doma laukumam un Doma laukuma posmā no Pils ielas līdz Jēkaba ielai.

No 31.decembra plkst.18 līdz 1.janvārim plkst.4 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Kaļķu ielas posmā no 11. novembra krastmalas līdz Kungu ielai (izņemot tūristu autobusus un transportlīdzekļus ar speciālām caurlaidēm).

No 30.decembra plkst.8 līdz 1.janvārim plkst.7 tiks slēgta transportlīdzekļu un gājēju satiksme uz AB dambja (izņemot transportlīdzekļus ar speciālām caurlaidēm).

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu