Gadu vecs puisēns izkrīt pa ēkas trešā stāva logu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Katastrofu medicīnas centra (KMC) mediķi devušies vairākos izsaukumos, lai sniegtu palīdzību smagas traumas guvušiem bērniem, portāls «Apollo» uzzināja KMC.

Saldus slimnīcā ievietots gadu un trīs mēnešus vecs puisītis, kurš izkritis no trešā stāva, gūstot smagas galvas un iekšējo orgānu traumas. KMC mediķi, kuri zēnu otrdien pārveda uz Bērnu klīnisko universitātes slimnīcu, puisēna stāvokli raksturo kā ļoti smagu. Sīkāka informācija par negadījuma apstākļiem KMC patlaban nav zināma.

No Preiļu slimnīcas uz Bērnu klīniskās universitātes slimnīcu otrdien pārvests četrus gadus vecs zēns, kurš, spēlējoties ar sērkociņiem, aizdedzinājis sev drēbes, gūstot 15% ķermeņa apdegumu. Zēnam apdegusi seja, rokas un krūškurvis. Mediķi uzsver, ka apdegums ir nopietns, taču bērna stāvoklis ir stabils.

Katastrofu medicīnas centrs atkārtoti vēršas pie vecākiem ar lūgumu neglabāt sērkociņus vai jebkurus citus viegli uzliesmojošus priekšmetus un vielas bērniem pieejamā vietā, kā arī neatstāt mazus bērnus bez uzraudzības.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu