Gaidāmajā filmā par «Supermenu» galveno lomu atveidos Henrijs Kevils

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Britu aktieris Henrijs Kevils atveidos galveno lomu jaunajā kinolentē par Supermena piedzīvojumiem «Superman: Man of Steel», svētdien apstiprināja filmas izplatītāji.

Kinostudijas «Warner Bros.» veidotās filmas pirmizrāde plānota 2012.gada decembrī, taču filmas oficiālais nosaukums vēl nav paziņots.

Par filmas režisoru apstiprināts Zeks Snaiders, kurš iepriekš uzņēmis tādas filmas kā «300» («300: Termopilu kauja»), «The Watchmen» («Sargi») un 3D animācijas filmu «Legend of the Guardians».

Nākamās «Supermena» filmas scenārija autors ir Deivids Gojers, kas rakstīja arī filmas «Batman begins» («Betmens: sākums») scenāriju. Pie kinolentes producēšanas piesaistīts fantastikas trillera «Inception» («Pirmsākums») režisors Kristofers Nolans.

27 gadus vecais Kevils ir plašāk pazīstams ar Čārlza Brendona lomu televīzijas seriālā «The Tudors».

Pēdējo «Supermena» filmu 2006.gadā uzņēma Braiens Singers. Kinolentes pasaules kinoteātros ieņēma tikai 391 miljonu ASV dolāru, ko kinostudija «Warner Bros.» nevarēja uzskatīt par lieliem panākumiem, jo filmas veidošanā tika ieguldīti 215 miljoni.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu