Gaidāmi «Mielava un «Pārcēlāju» koncerti (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pirms 5 gadiem Ainars Mielavs un viņa ansamblis «Pārcēlāji» iedibināja tradīciju sniegt koncertus laika posmā starp Ziemassvētkiem un Jauno gadu, kad dienu ritējums ir nesteidzīgi apjucis svētku mijā – nekas it kā vairs nenotiek... Kā rādīja laiks, šāda tradīcija iedzīvojās, ļaujot ik gada izskaņā cilvēkiem vēl reizi satikties šaurākā un plašākā draugu lokā «Mielava un Pārcēlāju» koncertos.

2013.gada nogalē ansamblis uzstāsies 28. un 29.decembrī, kā arī papildus koncertā 27.decembrī visjaunākajā Rīgas koncertzālē – mūzikas namā «Daile». Uz skatuves gaidāmi dažādu laiku «pārcēlāji» – Ainars Mielavs, Gints Sola, Juris Kroičs, Aigars Voitišķis un Jānis Stafeckis.

Par koncertu programmu Ainars stāsta sekojošo: «Pārcelšanās uz Jauno gadu ir līdzīga pārceļošanai uz jaunu dzīves vietu – reta izdevība tikt vaļā no sen neaiztiktām lietām. Tāpēc arī šajos koncertos skanēs tikai tās dziesmas, kurām atradīsies vieta «prāmī» uz 2014.gadu.».

  • Biļetes ir pieejamas «Biļešu paradīze» kasēs un mājas lapā «bilesuparadize.lv».
Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu