Gaisa balonu festivālā Valmierā uzstāsies grupa «Otra puse»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/Apollo

Piektdien, 27.maijā, 6. Starptautiskā gaisa balonu festivāla «Valmieras kauss 2011» ietvaros Valmierā, Dīvaliņa pļavā plkst. 21.00 uzstāsies grupa «Otra puse».

Grupas «Otra Puse» dalībnieki Normunds Pauniņš un Ivars Makstnieks pēc 10 gadu pārtraukuma mūzikas apritē atgriezās 2006.gadā ar dziesmu «Ieskaties». 2009.gadā grupa izdeva studijas albumu, kurš saņēma Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvu kā labākais popmūzikas albums, savukārt tituldziesma «Nakts vai Rīts» saņēma balvu kā 2009.gada spēlētākais radio hīts. Klausītāju vidū popularitāti ieguva arī tādas dziesmas kā «Rīga», «Savādā», «Dievs dod». Kā informē grupas pārstāvis Kristaps Frickauss, šobrīd grupa strādā pie jauna albuma izdošanas un pirmais singls no tā «Kā nav, tā nav» jau ieguvis klausītāju atzinību. Tāpat popularitāti strauji ieguvis jaunais Normunda Pauniņa un Aijas Andrejevas duets dziesmā «Ave Pali».

Pēc koncerta no plkst. 23.00 labvēlīgos laikapstākļos norisināsies gaisa balonu nakts spīdēšana.

Ieeja pasākumā būs bez maksas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu