Gaišreģe Vanga: 22 priekšmeti, kuriem jābūt katrā mājā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/REUTERS

Gaišreģe Vanga nosaukusi 22 priekšmetus, kurus katram jātur savās mājās, lai piesaistītu veiksmi, labklājību, veselību, bagātību, attīrītu enerģiju un vairotu labo.

1. Pakavs
«Turi pakavu pie ieejas mājā, lai veiksme atrod ceļu uz tavu māju. Veiksme vienmēr ir zirgā, bet zirgam ir pakavs.»

2. Ķiploks
«Ja gribi sevi un savus tuviniekus pasargāt no noskaušanas, nolādēšanas un citiem melniem spēkiem. Ķiploks attīra mājas enerģētiku, kolīdz sliktie spēki parādīsies, tā arī tūlīt izzudīs.Ķiploku jāpiekar pie griestiem telpā, kur visvairāk sapulcējas cilvēki. Kad ķiploks izkalst, to jānomaina pret jaunu.»

3. Medus
«Medus mājās - pārticība mājās. Bites vāc medu un no tā pārtiek. Gari vēlē labu un mīl saldumus, garus vajag pacienāt ar medu, tad viņi atnesīs veiksmi un labklājību. Medus nozīmē augstas darba spējas - medus ir radies pateicoties bišu izturībai, tāpēc tas ir enerģētiski augstvērtīgs produkts».

4. Ābols
«Ja vēlies, lai tavā mājā vienmēr būtu laime un harmonija, virtuvē vienmēr jābūt ābolam, to nevajag aiztikt. Kamēr ābols būs virtuvē, mājā nebūs skumju. Saka taču - strīdus ābols.»

5. Kniepadatas
«Lai sevi un savus tuviniekus pasargātu no ļaunas acs un noskaušanas, zem apģērba atloka iespraudiet kniepadatu, noderēs arī matadata vai sakta.»

6. Zvaniņš
«Dēmoni nespēj klausīties zvaniņu tīrās skaņas.Tam viegli atrast izskaidrojumu - zvaniņš pie zirgu pajūga, baznīcas zvans, zvaniņš govs kaklā, vēja zvani un pat durvju zvans. Mēs pat nenojaušam, ka zvani mūs aizsargā un arī turpmāk to darīs».

7. Velteņi
«Liktenis ir dāsns ar dāvanām, lai vienmēr saņemtu likteņa dāvanas, nopērc pāri veltenīšu, un turi tos mājās, lai liktenim ir, kur likt dāvanas».

8. Spieķis
«Ja vēlies, lai tad, kad neesi mājās, tevi nepiemeklē nepatikšanas, mājās jābūt spieķim. Spieķis saglabā mājas pozitīvo enerģiju un palīdz izvairīties no negatīvās enerģijas, kuru var saņemt ceļojuma laikā. Spieķi var pagatavot pats, mežā izvēloties sev tīkamu koku.»

9. Ziepes
«Dzīvojot steigā, baidoties ko palaist garām, lietu būtība tiek uztverta virspusēji. Nav vēlēšanās iedziļināties mūsu dzīvē notiekošo lietu būtībā. Ziepes mēs izmantojam ķermeņa tīrībai, kaut to nozīme ir daudz dziļāka. Mājās turi visparastākās ziepes, tās palīdzēs «nomazgāt» sliktos spēkus un mošķus.»

10. Sveces
«Sveces saglabā un uztur mājas enerģētiku. Īpaša enerģētika ir vaska svecēm.Es izstāstīšu, kādas sveces kam der, jo sveces var gan palīdzēt, gan kaitēt. Ar degošu baznīcas sveci apstaigā visu māju, sākumā svece kūpēs, tad sprakšķēs, bet beigās nomierināsies un izdegs, labi to atstāt izdegt pa nakti. Svece tīra māju pēc viesu vai nepatīkama cilvēka aiziešanas. Izslēdz elektrību un izbaudi dzīvu uguni, tās burvju maģiju. Jo vairāk sveču mājā, jo labāk.»

11. Spogulis
«Apaļš spogulis saglabā labo. Ja mājās būs tāds spogulis, laime neaizies garām. Sargieties no stūrainiem spoguļiem, stūros sakrājas negatīvais.»

12. Vēja rādītājs
«Tas, kas savaldīs vēju, nezinās bēdu. Kas varēs iet ar ceļavēju, nebūs nelaimīgs un vientuļš. Prasi vējam, no kurienes atlidos laime. Nopērc sev vēja rādītāju un sarunājies ar to.»

13. Zvīņas
«Kā zivij zvīņas - cita pie citas, tāpat naudiņa līp viena pie otras. Turi mājās maisiņu ar zivju zvīņām.»

14. Tamboradata
«Tamboradata ir laimes makšķere. Noķer zivi ar zvīņām. Lai būtu bagāts, dzīvē jāatrod īstais aicinājums, bagātība nenāk bez pūlēm.Turi mājās metāla tamboradatu, jo metāls pievelk.»

15. Vilnas dzijas kamols
«Gribi atrast savu laimi? Gribi piedalīties dzīves veidošanā? Gribi būt ar savu mīļoto? Mājās jātur vilnas dzijas kamols.»

16. Galoda
«Lai tavi neredzamie ienaidnieki redz, ka tu savu ieroci vari uzasināt un nostāties pret viņiem. Uzasini savus ieročus, neļauj ļaunajam uzvarēt!»

17. Dzintars
«Mājās jābūt sveķos iekusušai saulei. Noteikti turi mājās dzintaru, lai tev būtu skaidra galva, un tu zinātu savu likteni.»

18. Smilšu pulkstenis
«Stiklā iestrēga laiks un pārvērtās par smiltīm. Smilšu pulksteni grozi kā gribi. Kad, pieradinot smilšu pulksteni, varēsi valdīt pār laiku, tad tev būs draugs un palīgs grūtā brīdī. Smilšu pulkstenis rotā māju un pievelk cilvēku skatienus. Cilvēki, kuriem mājās nav smilšu pulksteņa, netaupa laiku savā mājā, nepilda solījumus un nav tālredzīgi. Ja vēlies kādam palīdzēt, uzdāvini viņam smilšu pulksteni.»

19. Palma un pūpoli
«No dateles kauliņa izaudzē palmu, lai tā sargā tavu māju un slavē Jēzu. Pūpolus mājā turi no gada uz gadu, lai vairojas bagātība, un darījumi būtu veiksmīgi.»

20. Laimes putns
«Ja mājās ir mazs bērns, tad noteikti virs tā gultiņas piekar koka laimes putnu. Tas aizsargās bērnu ar saviem spārniem, pastāstīs pasaku, notrausīs asaru, bērns stieps savas rokas putnam pretī."

21. Ikona
«Izpēti ikonas, mājās atnes to, no kuras jūti prieku un mīlestību. Atrodi ikonai tādu vietu, kur tu ar to varēsi ilgi sarunāties. Stāsti ikonai par saviem priekiem un veiksmēm, ne tikai lūdz palīdzību nelaimē un bēdās.»

22. Melns akmens
«Lai tevi nemocītu bezmiegs, un nakts būtu mierīga, tevi sargās melns, vienkāršs akmens, kuru pacel ceļmalā. Tam ir liels spēks. Melna krāsa dienā pievelk sauli, uzlādējas, bet naktī tas saņem enerģiju no mēness. Kāpēc to jāmeklē ceļmalā? Pa ceļu iet un brauc ceļinieki, viņu enerģiju uzkrāj akmens. Pacel akmeni, nomazgā putekļus, ieliec auduma maisiņā un naktī noliec zem spilvena.»

P.S. Visiem priekšmetiem jābūt dabīgiem, raksta http://vikilix.com

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu