Gaiss šorīt atdzisis līdz -5 grādiem; diena būs saulaina un sausa

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Pagājušajā naktī teju visā Latvijā gaisa temperatūra noslīdēja zem nulles, vietām sasniedzot -5 grādus. Plkst.6 svētdienas rītā gaisa temperatūra bija no -4,4 grādiem Mērsragā un -3,9 grādiem Jelgavā un Zosēnos līdz +3,1 grādam Daugavpilī, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

Kurzemes rietumos, galvenokārt jūras piekrastē, naktī sabiezēja migla, redzamība Liepājā un Ventspilī saruka līdz 300-500 metriem, migla saglabājās arī pēc plkst.6 rītā.

Citviet Latvijā svētdienas rītā skaidrs laiks, vien virs Latgales ir mākoņi, nokrišņu nav. Pūš lēns vējš.

Agrā rītā uz ceļiem vietām veidojās apledojums, tādēļ tika kaisītas brauktuves, informēja uzņēmums «Latvijas Valsts ceļi».

Rīgā svētdienas rītā ir skaidrs laiks, iegriezies lēns austrumu vējš. Gaisa temperatūra, lecot saulei, pilsētas lielākajā daļā noslīdēja līdz -1..-3 grādiem, Rīgas lidostā sals sasniedza četrus grādus.

Svētdien Latvijā būs sauss un pārsvarā saulains laiks.

Gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +11..+15 grādiem, Rīgas jūras līča rietumu piekrastē - līdz +5..+8 grādiem.

Pūtīs lēns līdz mērens austrumu, ziemeļaustrumu vējš, tā ātrums brāzmās Daugavpils apkaimē pastiprināsies līdz 11 metriem sekundē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu