Gājēju pāreju Rīgā aizvietos ar midibusu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rīgas Satiksme

Kamēr tiks izveidota jauna gājēju pāreja K.Ulmaņa gatvē pie Beberbeķiem, Rīgas domes Satiksmes departaments eksperimentālā kārtā nolēmis gājējus pāri ielai nogādāt ar midibusiem.

Lai skolēni varētu droši nokļūt uz skolu un iedzīvotāji uz darbu un medicīnas centriem, no pirmdienas, 3.sepembra, sāks kursēt jauns eksperimentālais autobusu maršruts Nr.27 no autobusu galapunkta «Imanta 5» līdz Beberbeķu ielai, aģentūrai LETA pastāstīja departamenta preses sekretāre Ieva Prauliņa.

Jaunajā autobusu maršrutā kursēs «Ikarus» midibusi.

Autobusi aties no autobusu galapunkta «Imanta 5» un apstāsies pieturvietās «Ceriņu iela», «Rostokas iela», «Autostāvvieta», «Paula Lejiņa iela», «Priedaines iela», «Dārzniecība», «Mežmalas iela», «Gaviezes iela» un «Beberbeķu iela».

No galapunkta «Imanta 5» autobusi kursēs pa Kurzemes prospektu, Zolitūdes ielu, Rostokas ielu, Anniņmuižas ielu, Apuzes ielu, Jūrkalnes ielu, K.Ulmaņa gatvi līdz Rīgas apvedceļam, tad atkal pa K.Ulmaņa gatvi Rīgas centra virzienā līdz pieturvietai «Beberbeķu iela» un atpakaļ uz Imantu.

Autobusu maršruts ir izveidots tā, lai skolēni droši varētu nokļūt mācību iestādēs, kas atrodas Imantā un Zolitūdē, Beberbeķu iedzīvotāji varētu apmeklēt medicīnas iestādes un tirdzniecības centrus, kā arī ērti varētu pārsēsties citos transporta līdzekļos, lai nokļūtu pilsētas centrā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu