Gajs Pīrss jaunās filmas dēļ ieguvis papildus 9 kilogramus muskuļu masas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

15. jūnijā lielākajos Latvijas kinoteātros notiks Luka Besona (Luc Besson) fantastikas trillera «MS1: Cietuma gals». («Lockout») pirmizrāde. Galveno lomu atveidos trillera «Memento» zvaigzne - austrāliešu aktieris Gajs Pīrss (Guy Pearce). Prognozēts, ka jaunā filma būs īpaši populāra asa sižeta filmu cienītāju vidū.

Jaunajā filmā Gajs Pīrs tēlo bijušo ASV drošības aģentu, kas nepatiesi apvainots par spiegošanu. Viņam dota iespēja izpirkt savu vainu un nenonākt cietumā, ja vien viņš izglābs kosmosa cietumā sagūstīto prezidenta meitu. Pēc filmas veidotāju domām, 45 gadus vecajam aktierim jāiemieso klasisks - vīrišķīgs un stiprs - asa sižeta filmu varonis, tādēļ pirms filmēšanās aktierim bija krietni jāuzlabo fiziskā forma.

«Mēnesi līdz filmēšanas sākumam pastāvīgi apmeklēju sporta zāli. Sportošanu nepārtraucu arī filmēšanās laikā – uz zāli gāju piecas reizes nedēļā. Tā bija iespēja uzlabot formu - ieguvu papildu 9 kg muskuļu masas,» žurnālam «Muscle Works» atklāj Gajs Pīrss. Ātri iegūt muskuļus aktierim palīdzēja arī profesionālā kultūrista pieredze – jau 16 gadu vecumā viņš kļuva par Austrālijas kultūrisma čempionu.

Gajs Pīrss ir viena no spilgtākajām mūsdienu Holivudas zvaigznēm. Savu karjeru aktieris uzsāka populārajā Austrālijas televīzijas seriālā «Kaimiņi» («Neighbours»), kurā paguva nofilmēties gandrīz piecos simtos sēriju. Veiksmīgākā Pīrsa filma ir trilleris «Memento», par kuru aktieris ieguva divus un tika nominēts pieciem citiem kritiķu apbalvojumiem. Viņš tika atzinīgi novērtēts par savu lomu arī ar četriem Oskariem apbalvotajā lentē «Karaļa runa» («King‘s Speech»).

Par filmu:

«MS1: cietuma sabrukums» - fantastikas trilleris, kas radīts pēc labākajām klasisko asa sižeta filmu tradīcijām. Kosmiskajā stacijā izveidots cietums īpaši bīstamiem noziedzniekiem. Cietumā ierodas komisija, kurā strādā arī ASV prezidenta meita Emīlija Varnoka (Emilie Warnock), ko tēlo Megija Greisa (Maggie Grace). Cietumā pēkšņi sākas nemieri, un visa kosmiskā stacija nonāk ieslodzīto rokās. Par spiegošanu nepatiesi apsūdzētais bijušais ASV drošības aģents Marions Snovs (Marion Snow), ko tēlo Gajs Pīrs, tiek izsūtīts uz kosmisko staciju, lai izglābtu prezidenta meitu un atgūtu zaudēto brīvību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu