Gaļas bumbiņu sacepums

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

Nepieciešams:

400 g maltas liellopu gaļas
400 g maltas cūkgaļas
2 sīpoli
4 kartupeļi
1 ola
250 g skāba krējuma
eļļa
3 ēdamkarotes tomātu pastas
pipari
sāls

Pagatavošana:

Smalki sagrieztus sīpolus apcep eļļā. Mizotus kartupeļus sarīvē uz smalkās rīves. Malto gaļu samīca ar kartupeļiem, sīpoliem, olu, sāli un pipariem. No masas gatavo bumbiņas, tās liek cepamtraukā cieši vienu pie otras. Pārlej ar skāba krējuma, tomātu pastas un sāls maisījumu, kam pieliets 100 g ūdens. Trauku pārsedz ar foliju, cep 180 grādos 40 minūtes. Pēdējās 15 minūtes cep bez folijas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu