«Galvenais hobits» vēlas Bilbo pikantērijas: Domāju, ka viņam ir bijis sekss

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Britu aktieris Mārtins Frīmens, kas spēlē galvenajā lomā topošajā «Gredzenu pavēlnieka» priekšstāstā «Hobbit» («Hobits»), kādā intervijā atklājis, ka gribētu, lai filmas režisors Pīters Džeksons iekļautu tajā seksa ainu.

Sarunā ar žurnālu «Total Film» aktieris atzina, ka vēlētos, lai filmā tiktu parādīta arī viņa personāža romantiskie piedzīvojumi. «Domāju, ka viņam ir bijis sekss,» sacīja Bilbo Baginsa lomas atveidotājs. «Es neesmu drošs. Es cenšos pārliecināt Pīteru ierakstīt filmā šādu ainu.»

Aktieris, kas pazīstams arī ar savām lomām tādās filmās kā «Love Actualy» («Tāda ir mīlestība») un «The Hitchhiker's Guide to the Galaxy» («Galaktikas ceļvedis stopētājiem»), atzinis, ka neizjūt lielu spiedienu, spēlējot galveno lomu kulta romāna ekranizācijā. «Tas ir Bilbo ceļojums, taču es to nerakstīju. Es to nerežisēju. Tā nav mana filma, tā ir Pītera filma.»

Dž.R.R.Tolkīna romāna «Hobits jeb turp un atpakaļ» ekranizējuma pirmā daļa uz ekrāniem iznāks 2012.gada decembrī, bet otrā - vēl pēc gada.

Divdaļīgajā kinolentē spēlēs arī Ians Makellens, kas «Gredzenu pavēlnieka» triloģijā atveidoja Gendalfu, Keita Blanšeta būs redzama elfu karalienes Galadriēlas lomā, Orlando Blūms atkārtoti atveidos elfa Legolasa lomu, savukārt ļauno Sarumanu spēlēs Kristofers Lī.

Filmā piedalīsies arī īru aktieris Džeimss Nesbits, kanādietis Ādams Brauns, Elija Vuds, Stīvens Frajs un Endijs Sērkiss.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu