Galviņa AIK piedzīvo 11. zaudējumu pēdējos 12 mačos (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/Apollo

Kārtējo zaudējumu Zviedrijas augstākās līgas (SHL) čempionāta spēlēs sestdien piedzīvoja latviešu hokeja aizsarga Gunta Galviņa pārstāvētā Stokholmas AIK komanda, kas ar 0:2 (0:1, 0:1, 0:1) izbraukumā piekāpās «Lulea» vienībai.

Latvietis šajā cīņā spēlēja AIK trešajā aizsargu pārī, taču laukumā pavadīja 21 minūti un 55 sekundes, kas bija otrs ilgākais spēles laiks komandā. Galviņš šajā mačā izdarīja vienu metienu pa pretinieku vārtiem, bet dueli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Pēdējos 12 mačos AIK komanda cietusi jau 11 neveiksmes.

Zviedrijas čempionāta kopvērtējumā AIK ar 42 punktiem 43 spēlēs joprojām ieņem pēdējo, 12.vietu.

AIK sistēmā atrodas vēl viens latvietis - 20 gadus vecais uzbrucējs Edgars Kļaviņš, kurš šosezon regulāri tiek izīrēts un pašlaik atrodas valsts otrās līgas - «Allsvenskan» - komandas «Troja-Ljungby» rīcībā.

Galviņš šo sezonu sāka Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienībā Hantimansijskas «Jugra», bet pēc desmit spēlēm tika atbrīvots. Šo maču laikā latvietis izcēlās ar vienu vārtu guvumu, tiekot pie neitrāla lietderības koeficienta.

Pirms pievienošanās Hantimansijskas vienībai Galviņš piecas sezonas aizvadīja Latvijas vienībā Rīgas «Dinamo».

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu