«Garāžu dueļa» ceturtdaļfināla cīņā uzvaru izcīna grupa «Animal Stampede»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

23. oktobrī sākās «Rock’n’Riga» «Garāžas dueļu» otrās sezonas ceturtdaļfinālu cīņas, un pirmajā tikās grupa «Acid Rain», kurus daudzi uzskatīja par galvenajiem favorītiem, un «Animal Stampede», kuri cīņu sezonā varēja turpināt, tikai pateicoties otrās iespējas balsojumam (viena no sākotnējā sešpadsmitnieka grupām atsauca savu dalību jau regulārajā čempionātā, tāpēc visām līdz tam brīdim zaudējušajām grupām tika sniegta vēl viena iespēja sevi pierādīt, un šo iespēju izcīnīja «AS»).

Cīņa noritēja trijos raundos, un gandrīz vienāda spēka ovāciju decibelos jaudīgāki tomēr izrādījās «Animal Stampede» atbalstītāji. Rezultāts — 2:1. «Animal Stampede» līdz ar to iekaro savu vietu jau pusfinālā, kur tiksies ar šīs piektdienas, 30. oktobra, ceturtdaļfināla cīņas uzvarētāju.

Šo piektdien savā starpā tiksies spēcīgi jautrie ska meistari — «Mango» un jau plašu rezonansi izraisījušie «Monkeyrocks» ar Rūdolfu Ozolu priekšgalā. Abu grupu cīņas repertuāru sastādīs pašmāju death’n’roll veterānu «Sanctimony», hard rock mežoņu «Guns'N'Roses» un vācu industriālā ordnunga smagsvaru «Rammstein» dziesmas. Īpašais vakara viesis būs neviens cits kā «Sanctimony» līdervokālists, kā arī ilgadējs un neaizstājams vīru kora «Gaudeamus» basso profundo — Jānis Boļšaks.

«R’n’R» joprojām turpina krāt naudu galvenajai balvai, katru piektdienu izvēloties kādu īpašu dzērienu, no kura pārdošanas ienākumiem konkrēta summa tiek atlikta melnajā kastē. Šā brīža uzkrājums — 435 lati.

www.platforma.lv

jam@rocknriga.lv

Sestdien, 31. oktobrī, «R’n’R» iknedēļas sadraudzības koncertu ietvaros uzstāsies grupa «Backflow», kas nesen klajā laida dziesmas «Love and Peace» video versiju. Paralēli koncertam «R’n’R» telpās noritēs arī tautas motokustības «Durka Racing» sezonas noslēguma ballīte.

«R’n’R» atgādina: ieeja uz visiem pasākumiem ir bez maksas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu