«Garbage» pirmais un vienīgais koncerts Baltijā - koncertzālē «Palladium» (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Viena no pasaules slavenākajām alternatīvā roka grupām «Garbage», kas pēc septiņu gadu ilga pārtraukuma atgriežas ar jaunu albumu, 14.novembrī koncertzālē «Palladium» sniegs savu pirmo un pagaidām vienīgo koncertu Baltijā. Biļetes uz koncertu nopērkamas «Biļešu Serviss» kasēs un «bilesuserviss.lv» jau no 29.augusta. Pirmās 200 biļetes tikai par LVL 20, vēlāk LVL 24.

Pēc septiņu gadu muzikālā klusuma, 1994.gadā ASV dibinātā grupa «Garbage», iepriecinot savas mūzikas cienītājus, atgriežas ar piekto studijas albumu «Not Your Kind Of People», kuru paši pamatoti dēvē par savu labāko albumu. Albumā iekļauto dziesmu lirika ir intensīva un cerību pilna, kas albumam piešķir optimistisku noskaņu, vienlaikus saglabājot grupas oriģinālo skanējumu.

Grupa «Garbage» klausītājiem ir pazīstama ar tādiem hītiem kā «I’m Only Happy When It Rains», «Stupid Girl» un «The World Is Not Enough». Pārdodot vairāk kā 17 miljonus ierakstu un izdodot piecus studijas albumus, «Garbage» ierindojas starp pasaulē atzītākajām alternatīvā roka, postgrunge un elektro mūzikas grupām.

«Garbage» joprojām ir svarīgi sniegt klausītājiem aizraujošu klātbūtnes sajūtu savos koncertos. Vokālistes Šērlijas Mensones (Shirley Manson) balss skan tik pat labi kā kādreiz. Bučs Vigs (Butch Vig) ir lielisks bundzinieks un apvienojumā ar ģitārspēli ko sniedz Stīvs Markers (Steve Marker) un Djūks Eriksons (Duke Erikson) koncerta apmeklētāji varēs baudīt īpašo Garbage skanējumu. Bučs Vigs (Butch Vig) savulaik producējis Nirvanas slaveno «Nevermind» (1991) albumu, kā arī sadarbojies ar «Muse», «Foo Fighters», «Green Day» un citiem slaveniem māksliniekiem.

«Garbage» uzstāsies «Palladium» koncertzālē savas piektās «Not Your Kind Of People» pasaules koncerttūres ietvaros. Biļetes pieejamas visās «Biļešu Serviss» kasēs un «bilesuserviss.lv» jau no 29.augusta. Pirmās 200 biļetes tikai par LVL 20, vēlāk LVL 24.

«Positivus Music» reģistrētajiem lietotājiem būs īpaša iespēja iegādāties «Garbage» koncerta biļetes otrdien, 28.augustā, tikai par LVL 18.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu