Garbahosa beidz karjeru Spānijas izlasē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Spānijas basketbolists Horhe Garbahosa emocionālā preses konferencē paziņojis par karjeras beigšanu valstsvienībā.

33 gadus vecais Malagas «Unicaja» spēlētājs 11 gadu laikā izlasē aizvadīja vairāk nekā 160 spēles, kuros palīdzēja komandai uzvarēt 2006. gada pasaules čempionātā un 2009. gada Eiropas čempionātā, kā arī izcīnīt sudraba godalgas 2008. gada Pekinas olimpiskajās spēlēs.

«Esmu spēlējis daudzos klubos, bet mana komanda vienmēr bijusi nacionālā valstsvienība,» uzsvēra Garbahosa.

«Beidzu karjeru kā izlases spēlētājs, nevis kā spēlētājs vai pilsonis,» uzsver spānis. «Palīdzēšu izlases spēlētājiem, ja viņi vēlēsies. Tāpat ceru viņus atbalstīt televizora ekrānā vai iespējams pat apmeklēt Eiropas čempionātu Lietuvā.»

Garbahosa savas karjeras laikā divas sezonas aizvadīja NBA komandā Toronto «Raptors». Tāpat viņš karjeras laikā spēlējis tādās komandās kā Madrides «Real», Trevīzo «Benetton» un Maskavas apgabala «Himki».

Šī gada Eiropas čempionāta finālturnīrs notiks sešās Lietuvas pilsētās no 31. augusta līdz 18. septembrim. Finālturnīrā pirmo reizi piedalīsies 24 komandas, tostarp arī Latvijas izlase.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu