Gatavojam ziemai: Adžika (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: gay.goy.gourmet, CC BY-NC-SA 2.0

Adžika ir lieliska piedeva gaļas ēdieniem. Adžikas sastāvdaļas var variēt pēc izvēles.

Nepieciešams:

2 kg tomātu
2 kg paprikas
300g pētersīļa saknes
3 čilī pipari
6 galviņas ķiploka
100 g mārrutku saknes
1 ēdamkarote maltās paprikas
2 ēdamkarotes sāls
3 ēdamkarotes cukura
150 ml 9% etiķa
pētersīļi un dilles

Pagatavošana:

Tomātus, papriku, čilī, ķiploku, pētersīļa sakni samaļ gaļas mašīnā, vāra 30 minūtes. Masai pieliek sarīvētu mārrutka sakni, smalki sagrieztus zaļumus, paprikas pulveri, sāli, cukuru, etiķi. Visu uzvāra. Pilda burkās, aizvāko, uzglabā vēsumā.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu