Geitsa sieva un bērni grib «iPhone», bet viņiem tas ir aizliegts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Viena no pasaulē bagātākajiem cilvēkiem — kompānijas «Microsoft» radītāja Bila Geitsa — sieva un bērni grib tik populāro «iPhone», taču Geitss aizliedzis to iegādāties, vēsta igauņu laikraksts [s:21735].

Viņa sieva Melinda žurnālistiem paspējusi pažēloties, ka, neskatoties uz vīra stingro aizliegumu, viņai un pāra abām meitām ļoti gribētos tikt pie «tādas lietiņas». «Mūsu mājās atļauts ir gandrīz viss. Taču ir divas lietas, ko mēs neatļaujam saviem bērniem, — tas ir «iPod» un «iPhone»,» atklāj Melinda Geitsa.

Viņa atzīst, ka katru reizi, skatoties uz saviem draugiem, kuri ir iegādājušies «iPhone», viņa nodomā, ka ir jauki, ja ir tāda lieta.

Pirms dažiem gadiem pats Geitss paziņoja, ka nekad nepirktu «iPhone», skaidrojot, ka viņam labāk patīk telefona numuru sastādīt ar vienu roku. Turklāt vienīgā labā lieta, kas ir «iPhone», ir programmu nodrošinājums.


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu