Gimajevs: Šuplers ir novedis CSKA līdz sabrukumam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Bijušais hokejists, kā arī pašreizējais hokeja komentētājs un eksperts Sergejs Gimajevs uzskata, ka KHL kluba Maskavas CSKA neveiksmēs vainojams slovāku treneris Jūliuss Šuplers, vēsta [s:40655].

«Kad beigsies bardaks, kas valda CSKA? Man šis jautājums ir sāpīgs. Visi zina, ka es jūtu līdzi CSKA un vienmēr to darīšu. Ar Fetisova atnākšanu tika izvēlēta absolūti pareiza stratēģija, ļaujot komandā spēlēt savas jauniešu hokeja skolas spēlētājiem. Tas tika panākts. Menedžeri paņēma  tos hokejistus, kurus gribēja. Tāpat CSKA komandā spēlē Zviedrijas izlases kapteinis un Jašins. Mums ir vienkārši lieliska komanda. Izcilu sezonu aizvada vārtsargs Staņa, taču komanda knapi iekļūst play-off spēlēs,» neizpratnē ir hokeja eksperts.

«Tas ir murgs. Tā ir kolosāla Šuplera kļūda. Visi «brauc virsū»  Ņemčinovam, taču komandu līdz sabrukumam ir novedis Šuplers. Kurš no spēlētājiem sezonas laikā ir uzlabojis sniegumu? Lai gan komanda ir ļoti perspektīva,» uzskata Gimajevs. «Kādu hokeju spēlē CSKA? Kurš dosies laukumā nākamajā brīdī, kurš izvilks maču? Neviens to nezina. Kāpēc Pērsons spēlē trešajā maiņā, bet Filatovs, kuru klubs paņēma par gana lielu naudu, netiek izmantots skaitliskajā vairākumā?»

«Kāpēc vairākumā spēlē Sergejevs, kura rēķinā ir tikai trīs rezultatīvas piespēles? Tika paņemts Jašins un teica, ka viņš paveic daudz lietderīga darba. Tad kāpēc Šuplers viņu nelaiž laukumā vairākumā? Kāpēc viņš spēlē tikai desmit minūtes mačā? Kāpēc spēlē Proņins un Bucajevs, kuri vairāk nekā 40 spēļu laikā nav guvuši vārtus? Proņinu zinu kopš bērnības un viņu ļoti cienu, bet kā komandas kapteinis visas spēles laikā var iziet laukumā tikai četrās maiņās? Kas tas par komandas kapteini? Kurš man to var paskaidrot?» jautājumus turpina uzdot Gimajevs.

«Komanda ir nevadāma. Spēles nav, kas priekš CSKA komandas ir apkaunojoši. Viņš [Šuplers] sezonas laikā ir novedis komandu līdz sabrukumam,» uzsver hokeja eksperts. «Labi šozezon spēlē tikai Širokovs, Pērsons, Staņa un Guskovs, kurš, neskatoties uz traumām, iet laukumā un mirst. Viņš nevar pieliekties, lai aizšņorētu slidzābakus. Viņam ir sāpoša mugura. Bet Šuplers tāpat viņam liek spēlēt katrā mačā. Es to nespēju saprast.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu