Ģimenes dienā Centrāltirgū izklaidēs bērnus un vecākus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Andrejs Baburovs/LETA

Piektdien, 31.maijā, Centrāltirgus ikvienu aicina uz Ģimenes dienu, dāvinot saviem pašiem mazākajiem pircējiem un viņu vecākiem muzikālu izrādi «Centrāltirgus noslēpumi vai kā Gurķītis ar Dilli saderēja», bērnu popgrupas «MOMO» koncertu, deju ansambļu «Zelta Sietiņš» un «Lēra» uzstāšanos, kā arī citas rosīgas un aizraujošas aktivitātes.

Ģimenes diena Centrāltirgū tiks atklāta jau plkst.10:00 ar bērnu radošo darbu izstāde «Mana ģimene Centrāltirgū», kas būs izvietota tirgus Nēģu ielas laukumā.

Mazākie apmeklētāji varēs piedzīvot krāsainas brīnumainās pārvērtības radošajā seju apgleznošanas darbnīcā, kā arī izmēģināt savus talantus nozīmīšu izgatavošanā.

Svētku koncertu atklās un apmeklētājus priecēs bērnu popgrupa «MOMO». Savukārt, no plkst. 12.00 Nēģu laukumā norisināsies īsti brīnumi: muzikālajā izrādē «Centrāltirgus noslēpumi jeb kā Gurķītis ar Dilli saderēja» atdzīvosies dārzeņi un Gurķītis jūsmos par skaisto Dilli. Gan mazi, gan lieli varēs ne tikai noklausīties mūsdienīgu stāstu par dārzeņiem un tirgus dzīvi, bet arī paši iesaistīties izrādes norisē, dziedot un dejojot līdzi izrādes galvenajiem varoņiem. Bērnu izrādē piedalās tādi populārās mūzikas mūziķi kā Goran Gora, Laura Sējāne un Lauris Valters.

Ģimenes dienas Centrāltirgū ar ņipru un raitu deju noslēgs tautas deju ansambļa «Zelta sietiņš» un deju grupas «Lēra» dejotāji.

Pasākuma laikā Rīgas Domes Labklājības departamenta teltī būs iespējams uzklausīt speciālista padomus garšaugu audzēšanā un uzglabāšanā. Tāpat apmeklētāji tiks aicināti piedalīties degustācijā un nogaršot dažādus garšvielu maisījumus, kā arī pārbaudīt savas veselīga uztura zināšanas un saņemt lieliskas balvas.

Ģimenes dienas Centrāltirgū norisināsies Nēģu ielas laukumā piektdien, 31.maijā, no plkst. 10.00 - 14.00.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu