Ģimenes sestdiena «Par Latviju»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: A.Bondarenko

7.novembrī plkst. 11.00 Latgales Kultūrvēstures muzejā notiks radoša darbošanās «Ģimenes sestdienā» «Par Latviju», Atbrīvošanas alejā 102, Rēzeknē.

Tematiskajā «Ģimenes sestdienā» 7.novembrī muzeja speciālista vadībā, bērni un vecāki radoši darbosies Latvijas valsts svētku gaidīšanas noskaņās un iepazīs tās zīmes, pēc kurām mēs paši pazīstam savu valsti un pēc kurām mūs atpazīst pasaulē.

Ikviens varēs ieklausīties stāstos par Latvijas valsts karogu, Lāčplēša ordeni, Latviešu brīvības cīņām u.c. Pasākuma laikā tiks iepazīti arī Latvijas simboli dabā – mūsu nacionālais putns, kukainis un zieds. Gan mazie, gan lielie iesaistīsies kopīga stāsta radīšanā par Latviju.

Daudziem rēzekniešiem tā jau ir kļuvusi par tradīciju - katra mēneša pirmajā sestdienā kopīgi doties uz muzeju. Ir vairākas ģimenes, kuras šurp nāk pastāvīgi, aicinām arī šajā sestdienā!

Ieeja uz LKM izstādēm un pastāvīgajām ekspozīcijām «Ģimenes sestdienas» garumā – no plkst. 11.00 līdz 15.00 – brīva!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu