Girgensonam piespēle, «Sabres» izcīna punktu Toronto (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

NHL regulārā čempionāta spēlē aizvadītajā naktī zaudējumu cieta Bufalo «Sabres» komanda, kuru pārstāv arī latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons

«Sabres» hokejisti viesos ar 3:4 pēcspēles metienu sērijā atzina Toronto «Maple Leafs» pārākumu, bet Girgensons mača 8. minūtē asistēja Metam Mulsonam, kurš atklāja spēles rezultātu.

Kopumā latviešu uzbrucējs laukumā pavadīja nepilnas 20 minūtes, izpildīja trīs metienus un veica trīs spēka paņēmienus, kā arī nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +1. Tāpat Girgensons šajā mačā izpildīja pēcspēles metienu, taču pārspēt Džonatanu Bernjē viņam neizdevās.

«Sabres» rindās ar precīziem metieniem izcēlās arī Džons Skots un Stīvs Ots, kurš 25 sekundes līdz pamatlaika beigām panāca neizšķirtu. «Maple Leafs» labā vārtus guva Džeiks Gārdiners, Pīters Holends un Fils Kesels, bet «bullīšos» uzvaru nodrošināja Džofrijs Lupuls.

19 gadus vecais Girgensons šosezon NHL piedalījies 37 mačos, kuros guvis četrus vārtus un atdevis desmit rezultatīvas piespēles.

NHL Austrumu konferences kopvērtējumā «Sabres» komanda ar 24 punktiem 38 mačos ir pēdējā, 16. vietā.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu