Girgensons izpelnījies «Sabres» labākā pirmgadnieka godu (10)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons izpelnījies Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Bufalo «Sabres» labākā debitanta godu. 

Girgensons, kurš izlaida gandrīz visu martu ķermeņa apakšējās daļas savainojuma dēļ, šīs sezonas 70 spēlēs guva astoņus vārtus un atdeva 14 rezultatīvas piespēles, bet viņa lietderības koeficients bija negatīvs -6.

Zīmīgi, ka svētdien notikušajā sezonas pēdējā spēlē 20 gadus vecais Girgensons uz sava krekla izpelnījās kapteiņa palīga uzšuvi.

Pirms sezonas noslēdzošā mača pret Ņujorkas «Islanders» tika godināti Bufalo komandas labākie hokejisti, labākā debitanta balvu izpelnoties Girgensonam.

Tikmēr par komandas sezonas vērtīgāko spēlētāju tika nosaukts uzbrucējs Tailers Eniss, kurš 80 spēļu laikā izcēlās ar 21 vārtu guvumu un 22 rezultatīvām piespēlēm.

Kā zināms, «Sabres» bija šīs sezonas vājākā NHL vienība.

Paredzams, ka pēc regulārās sezonas Girgensons un arī galvenais treneris Teds Nolans pievienosies Latvijas izlasei, lai palīdzētu gatavoties maijā gaidāmajam pasaules čempionātam.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu