Girgensons pirmoreiz karjerā gūst divus vārtus NHL spēlē (39)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānzuņēmums

NHL regulārā čempionāta spēlē aizvadītajā naktī zaudējumu piedzīvoja Bufalo «Sabres» komanda, kuru pārstāv arī latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons

«Sabres» hokejisti savā laukumā ar 2:4 zaudēja Detroitas «Red Wings», bet Girgensons ar precīziem metieniem izcēlās spēles 22. un 58. minūtē, panākot attiecīgi 1:0 un 2:3, tiekot atzīts par mača pirmo zvaigzni.

Kopumā latviešu uzbrucējs laukumā pavadīja nepilnas 19 minūtes, veica četrus metienus, izpildīja divus spēka paņēmienus, bloķēja vienu pretinieka metienu un uzvarēja 36% iemetienu.

Savā debijas sezonā NHL 20 gadus vecais Girgensons 67 spēlēs ir guvis astoņus vārtus un atdevis 14 rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnījis 12 soda minūtes un negatīvu lietderības koeficientu -6.

NHL Austrumu konferences kopvērtējumā Bufalo komanda ar 51 punktu 79 mačos ieņem pēdējo, 16. vietu, ko saglabās arī pēc regulārā čempionāta beigām.

Nākamo maču «Sabres» hokejisti aizvadīs naktī uz piektdienu, kad viesos spēkosies ar Ņujorkas «Rangers».

Komentāri (39)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu