Girgensons: Šī bija emocionālākā spēle manā NHL karjerā (29)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānzuņēmums

NHL komandas Bufalo «Sabres» latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons pēc uzvaras pār Fīniksas «Coyotes» videointervijā kluba oficiālajā mājaslapā atzina, ka šī bijusi emocionālākā spēle viņa NHL karjerā. 

Trešā perioda 15. minūtē Girgensons atņēma pretiniekam ripu un asistēja Taileram Enīsam, kurš panāca izlīdzinājumu, bet papildlaika 4. minūtē kuriozus vārtus guva Marks Peziks, kad ripa iekrita «Coyotes» vārtsarga Maika Smita biksēs un viņš ieslidoja ar to vārtos.

Vaicāts, vai Zemgus jebkad ir redzējis šādus uzvaras vārtus, latviešu hokejists atbild ar viennozīmīgu nē. «Pirmoreiz redzu, ka ripa šādi iestrēgst vārtsarga biksēs un viņš ar ripu ieslido vārtos.»

«Emocijas tagad sit augstu vilni. Šī bija lieliska uzvara. Visu maču nācās aizvadīt ar trim maiņām, nopelnījām daudz noraidījumu, turklāt [Drjū] Stafords nopelnīja noraidījumu līdz spēles beigām. Tāpēc ir divreiz patīkamāk, ka izdevies uzvarēt maču par spīti iepriekš minētajam.»

«Vai šī bija mana aizraujošākā spēle NHL karjerā? Jā, noteikti. Visas spēles garumā bija dažādi aizraujoši momenti. Šī bija ļoti emocionāla spēle,» norāda Girgensons.

Atgādinām, ka 19 gadus vecais Zemgus šajā mačā izdarīja septiņus metienus, veica trīs spēka paņēmienus un bloķēja divus pretinieku metienus.

Komentāri (29)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu