Girgensons spēles pirmā zvaigzne, «Sabres» kuriozi vārti papildlaikā (24)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

NHL regulārā čempionāta spēlē aizvadītajā naktī uzvaru svinēja Bufalo «Sabres», kuru pārstāv arī latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons

«Sabres» hokejisti savā laukumā ar 2:1 papildlaikā pārspēja Fīniksas «Coyotes», bet Girgensons trešā perioda 15. minūtē asistēja Taileram Enīsam, kurš panāca izlīdzinājumu 1:1, turklāt viņš tika atzīts par spēles pirmo zvaigzni.

Kopumā 19 gadus vecais latviešu uzbrucējs laukumā pavadīja nedaudz vairāk par 22 minūtēm, kuru laikā veica septiņus metienus, izpildīja trīs spēka paņēmienus un bloķēja divus pretinieku metienus.

Vienīgos vārtus «Coyotes» labā otrās trešdaļas 19. sekundē guva Martins Hanzals, bet uzvaras vārtus papildlaika 4. minūtē laukuma saimniekiem guva Marks Peziks.

Šosezon aizvadītajās 36 spēlēs Girgensons ir guvis četrus vārtus un atdevis deviņas rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnījis divas soda minūtes un negatīvu lietderības koeficientu -3.

NHL Austrumu konferences kopvērtējumā «Sabres» komanda ar 23 punktiem 37 mačos joprojām ieņem pēdējo, 16. vietu.

Komentāri (24)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu