Glābjot kaķēnu, sieviete izlec no desmitā stāva

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

Cenšoties izglābt kaķēnu, kāda Tjumeņas iedzīvotāja no desmitā stāva nolēkusi uz blakus esošās septiņu stāvu mājas jumta. Kritienā jaunā sieviete guvusi kājas traumu.

Kā vēsta vietējais portāls «NashGorod.ru», jaunā sieviete ilgi meklējusi kaķēnu dzīvoklī, taču nekur nav varējusi to atrast. Palūkojoties ārā pa logu, viņa ieraudzījusi kaķēnu uz blakus esošās mājas jumta, kur tas žēlabaini ņaudējis.

Nolēmusi glābt savu mīluli, sieviete nometa vairākus spilvenus, lai nodrošinātu sev mīkstāku piezemēšanos, un ielika kabatā kaķu barību. Kāpēc viņa izvēlējās šādu glābšanas stratēģiju, nav zināms.

Par incidentu policijai paziņoja kāds garāmgājējs, kas pamanījis sievieti, kad tā karājās uz savas mājas dzegas. Kad glābēji ieradās, sieviete jau bija piezemējusies uz kaimiņu mājas jumta. Viņa gulēja uz muguras, pie krūtīm spiežot klāt kaķēnu.

Ar sūdzībām par spēcīgām sāpēm kājā viņa tikusi nogādāta slimnīcā. Netiek atklāts, kādu diagnozi noteikuši ārsti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu