«Go Blonde» festivāla dēļ uz Rīgu pošoties tūkstošiem tūristu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»/R.Oliņš

Šī gada 28.maijā Rīgā 11.novembra krastmalā notiks jau trešais blondīņu festivāls - «Go Blonde». Tas pārsteigs ar pasaulē vērienīgāko blondīņu parādi, Merilinas Monro līdzinieču konkursu, Blondo Dīvu koncertu, Latvijas dizaineru rozā apģērbu un aksesuāru modes skati un citām ne mazāk aizraujošām aktivitātēm. 

Paralēli Daugavā notiks «Formula 2 Riga Grand Prix» čempionāts un kabrioletu sezonas atklāšana. Festivāls noslēgsies ar spilgtu un dzirkstošu «Pink Party» kādā no Rīgas labākajiem naktsklubiem.

Latvijas Blondīņu asociācijas prezidente Marika Ģederte stāsta: «Festivāls «Go Blonde» ir ne vien pozitīvisma un dzīvesprieka pilns godinājums Latvijas un pasaules blondīnēm, bet arī labdarības akcija ar mērķi palīdzēt bērniem ar īpašām vajadzībām. Pērn mēs ar ziedotāju un atbalstītāju palīdzību Rīgas centrā izveidojām rotaļu laukumu bērniem ar kustību traucējumiem. Šogad ceram piesaistīt līdzekļus bērnu ar īpašām vajadzībām rehabilitācijas centram Rīgā.

Mēs jūsmojam, ka ziņas par «Go Blonde» īpašo šarmu piesaista arvien plašāku dalībnieču skaitu no ārvalstīm. Šobrīd dalību parādē jau ir apstiprinājusi komandas no Jaunzēlandes un Lietuvas. Aicinām blondīnes no visas pasaules pievienoties mums festivālā un palīdzēt vairot pozitīvismu un skaistumu!».

Iepriekš Rīgā notikušās divas blondīņu parādes guva plašu pasaules mediju uzmanību, palīdzot Latvijai nokļūt vadošajos ziņu kanālos ar pozitīvu vēstījumu - «Latvija ir atradusi veidu, kā cīnīties ar krīzi». Vācijas nacionālais televīzijas kanāls 1 uzņēma dokumentālo filmu par Latvijas Blondīņu asociāciju. Parādes tika atspoguļotas vairāk nekā 500 interneta portalos visā pasaulē, populārajos dzīvesstila žurnālos «Mairie Claire» ASV, «Grazia» Anglijā un Itālijā, «Glamour» Spānijā. Populārais telekanāls «CNN» aicinājumu uz pasākumu atspoguļos marta beigās.

Plašāka festivāla «Go Blonde» programma un pieteikšnās komandām ir pieejama Latvijas Blondīņu asociācijas mājas lapā: «goblonde.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu