Godmaņa un «TeliaSonera» sarunas turpināsies februārī

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Ministru prezidenta Ivara Godmaņa (LPP/LC) un SIA «Lattelecom» akcionāra «TeliaSonera» pārstāvju tikšanās laikā vienošanās par sakaru operatora privatizācijas modeli netika panākta.

Sarunas plānots turpināt 6. februārī. 

«TeliaSonera» pārstāvji pēc sarunām žurnālistus informēja, ka joprojām vēlas iegūt kontroli gan «Lattelecom», gan SIA «Latvijas Mobilais telefons» (LMT). «TeliaSonera» ir gatava maksāt par 70 miljoniem latu vairāk nekā paredzēja «Lattelecom» izpilddirektora Nila Melngaiļa un ASV investīciju kompānijas «Blackstone» piedāvājums, kas bija ap 440 miljoniem latu, norādīja «TeliaSonera» mobilo sakaru struktūrvienības vadītājs Kenets Karlbergs.

Taču premjers atzina, ka valdība neatkāpjas no lēmuma 51% «Lattelecom» daļu jāpārdod izsolē Eiropas Savienības kompānijai ar labu reputāciju un nevēlas abu telekomunikāciju operatoru nonākšanu viena īpašnieka rokās.

Atbildi no «TeliaSonera» šajā jautājumā valdība gaida nākamās tikšanās laikā. Līdz 6. februārim notiks arī valdības un «Blackstone» pārstāvju konsultācijas, pavēstīja Godmanis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu