Godmanis: amatpersonas nav guvušas labumu no «Parex» pārņemšanas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Bijušais premjers Ivars Godmanis (LPP/LC) kategoriski nepiekrīt izskanējušajiem apgalvojumiem, ka vairākas valsts amatpersonas būtu guvušas kādu personīgo labumu no «Parex bankas» pārņemšanas procesa. 

Godmanis piektdien paša sasauktā preses konferencē žurnālistiem ironizējot stāstīja: viņš dzirdējis «nopietnu» informāciju, ka viņš saņēmis desmitiem miljonu un ka viņam Norvēģijā kāds būvējot māju.

Viņš arī nepiekrīt apgalvojumam, ka ir notikusi apzināti vai neapzināti izdevīga bankas pārņemšana.

Bijušais premjers pauda nožēlu, ka to esot teikuši arī viņam tuvu stāvoši cilvēki. Godmanis uzsvēra, ka jau pirms vairākiem gadiem izskanējuši šādi nepatiesi apgalvojumi un toreiz viņš tiesas procesu uzvarēja. «Es to vienkārši izslēdzu,» teica Godmanis. Ekspremjers atceras situāciju, kāda bija bankas pārņemšanas laikā, viņš vienkārši izslēdz situāciju, ka kāds no toreizējās valdības varētu gūt personisko labumu no «Parex bankas» pārņemšanas procesa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu