Godmanis, izmantojot IeM atļauju, auto atstāj neatļautā vietā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Bijušais premjers un Eiroparlamenta deputāts Ivars Godmanis, izmantojot Iekšlietu ministrijas (IeM) atļauju, savu privāto automašīnu atstāj tam neparedzētās vietās, otrdien vēstī laikraksts «Telegraf».

Lai gan kopš 2007.gada Godmanim nav nekādas saistības ar IeM, viņa privātās automašīnas logā redzamā vietā novietota caurlaide, kādas tiek izsniegtas IeM darbiniekiem, kuri privāto transportu izmanto darba vajadzībām. Atļauja derīga līdz par 2012. gada nogalei.

Laikraksts fiksējis, ka Godmanis savu spēkratu atstājis neatļautā vietā Elijas ielā. Automašīnai trīs stundu laikā vairākas reizes pabraukuši garām policisti. Tikai trešajā reizē likumsargi pamanījuši, ka «Toyota» novietota neatļautā vietā.

Likumsargi soda kvīti izrakstījuši. Policists, kurš izrakstījis soda kvīti, laikrakstam sacījis, ka zinājis, ko soda. Turklāt likumsargs piekodinājis, lai žurnālists noskaidro, vai ekspremjers sodu samaksā.

Godmanis «Telegrāfam» atzinis, ka nav rīkojies īpaši smuki, taču esot steidzies un auto nav bijis, kur novietot. 30 latu sodu solījis samaksāt.

Uz jautājumu par īpašo caurlaidi Godmanis esot atbildējis, ka nekādas caurlaides neesot. Caurlaide no loga pazudusi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu