Godmanis noraida medijos izskanējušās baumas (186)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Eiroparlamenta deputāts Ivars Godmanis noraidījis medijos izskanējušo informāciju, ka gaidāmajās Saeimas vēlēšanās viņš varētu startēt partijas «Vienoti Latvijai» un partiju apvienības «Saskaņa centrs» saistītā sarakstā.

«Atbildot uz masu informācijas līdzekļos izskanējušo informāciju, Eiropas Parlamenta deputāts Ivars Godmanis informē, ka nestartēs tuvojošajās Latvijas Republikas Saeimas vēlēšanās partijas «Vienoti Latvijai» un partiju apvienības «Saskaņa centrs» saistītā sarakstā,» rakstīts paziņojumā medijiem.

Jau ziņots, ka svētdien Latvijas Televīzija (LTV) vēstīja - apvienība «Saskaņas Centrs» un Aināra Šlesera vadītās partijas «Vienoti Latvijai» kopīgajā sarakstā Saeimas vēlēšanām atgriezīsies arī agrāk pie varas bijušie Latvijas Pirmās partijas un Tautas partijas biedri.

LTV ziņoja, ka, saskaņā ar vairāku avotu apstiprināto, tiekot apspriests variants, ka «Saskaņas Centrs» un «Vienoti Latvijai» startēs ar kopīgu sarakstu un tā lokomotīve Vidzemes vēlēšanu apgabalā varētu būt Latvijas pirmās partijas (LPP) dibinātājs un par vienu no oligarhiem dēvētais Ainārs Šlesers.

Tāpat LTV ziņoja, ka Kurzemē saraksta līderis varētu būt bijušais tautpartijietis Edgars Zalāns, Zemgalē – bijušais «Latvijas pirmās partijas/Latvijas Ceļa» biedrs Ivars Godmanis.

Tāpat politikas kuluāros tiekot apspriests arī variants, ka cīņā par vēlētāju balsīm varētu tikt pieteikts vēl viens jauns krievvalodīgo vēlētāju interešu aizstāvju saraksts, lai kopīgi ar «Saskaņas centru» censtos iegūt pēc iespējas vairāk balsu.

Kā zināms, 12. Saeimas vēlēšanas notiks 2014.gada rudenī.

Komentāri (186)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu