«Google» paaugstinās algas gejiem un lesbietēm

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

ASV tehnoloģiju gigants «Google Inc.» paaugstinās algas saviem homoseksuālajiem darbiniekiem, lai kompensētu veselības apdrošināšanas nodokli, no kura ir atbrīvoti precētie cilvēki, vēsta «Lenta.ru», atsaucoties uz paziņojuma kompānijas oficiālajā blogā.

Šis algas pielikums tiks piemērots tikai tiem homoseksuālajiem darbiniekiem, kas iekļāvuši savu partneri veselības apdrošināšanas plānā un kas strādā ASV. Lēmums stājies spēkā ar atpakaļejošu datumu - 2010.gada 1.janvāri.

Tāpat no 1.jūlija kompānija palielinājusi homoseksuālajiem darbiniekiem brīvdienu skaitu, ko ikviens darbinieks drīkst paņemt ģimenes vai veselības apstākļu dēļ. Tagad darbiniekiem, kuriem ir ģimene, pienākas vienāds brīvdienu skaits neatkarīgi no viņu seksuālās orientācijas.

Lai arī «Google» skaidro, ka algas palielinājums homoseksuālajiem darbiniekiem ieviests tāpēc, ka heteroseksuālajiem darbiniekiem ir iespēja nemaksāt federālo veselības apdrošināšanas nodokli apprecoties, par kompānijas lēmumu sašutumu paudušas kristiešu organizācijas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu