«Google» paziņo par jauniem «Android» viedtelefoniem (16)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:AFP/Scanpix

Interneta gigants «Google» ceturtdien atklāja, ka tuvākajā laikā ASV tirgū nonāks divi jauni operētājsistēmas «Android» viedtelefoni, no kuriem viens tiks ražots ASV.

Viedtālrunis «HTC One» ASV tirgū debitēs 26.jūnijā, tā cenai veidojot 599 dolārus (324 latus), Kalifornijā notiekošā konferencē «AllThingsD» paziņoja kompānija.

Savukārt dienu iepriekš uz šīs pašas skatuves mobilo telefonu un citu mobilo ierīču ražošanas uzņēmuma «Motorola Mobility» vadītājs Deniss Vudsaids pavēstīja, ka kompānija gatavojas tirgū laist pirmo viedtelefonu, kopš to iegādājās «Google».

Šī tālruņa nosaukums būs «Moto X» un tas tiks ražots Teksasā, pavēstīja Vudsaids.

«Tas ir pirmais viedtelefons, kas tiks ražots ASV,» sacīja Vudsaids, piebilstot, ka šī rūpnīca līdz augustam palielinās strādājošo skaitu par aptuveni 2000.

Detaļas «Motorola» viedtālruņiem tiks piegādātas no Taivānas, Dienvidkorejas, ASV un citām valstīm, bet aptuveni 70% montāžas darbu tiks paveikti Teksasā.

«Moto X» no citiem viedtelefoniem atšķirsies ar tādu modernu sensoru kā žiroskopu un akselometru izmantošanu, kas pielāgos ierīces apstākļiem, kādos tās tiek lietotas, norādīja Vudsaids.

Kā ziņots, «Google» pērn maijā pabeidza «Motorola Mobility» pārņemšanas darījuma īstenošanu. Darījuma summa veidoja 12,5 miljardus dolāru.

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu