«Google» vēlas ielauzties mobilo telefonu tirgū

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

ASV interneta kompānija «Google Inc.» nākamajā nedēļā laidīs klajā mobilo telefonu «Dream», kas veidots kā konkurents «Apple» izstrādātajam telefonam «iPhone», teikts otrdien izplatītā kompānijas paziņojumā.

«Google» jaunā mobilā telefona izstrādē sadarbojusies ar ASV strādājošo telekomunikāciju kompāniju «T-Mobile» un Taivānas informācijas tehnoloģiju (IT) uzņēmumu «High Tech Computer Corporation» (HTC).

Laikraksts «The Wall Street Journal» vēsta, ka telefonam būs liels skārienjutīgs ekrāns, tajā būs iebūvēta trīs megapikseļu fotokamera un mūzikas atskaņotājs, kā arī ar to būs iespējams izmantot «Google» piedāvātos pakalpojumus: «Gmail», navigācijas sistēmu «Google Maps» un interneta vietņu meklētāju.

Pagaidām netiek sniegta informācija par mobilā telefona cenu.

Taču plašsaziņas līdzekļi ziņo, ka «Dream» pašreizējiem «T-Mobile» klientiem tiks piedāvāts par 149 dolāriem (73,90 latiem), bet pārdošanā tas varētu nonākt oktobra vidū.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu