Gorkšs gūst vārtus, «Reading» uzvar «Championship» līgā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas otrās spēcīgākās līgas - «Championship» - priekšpēdējās kārtas spēlē šovakar vārtus guva Latvijas izlases kapteinis Kaspars Gorkšs, bet viņa pārstāvētā «Reading FC» komanda savā laukumā cīnījās neizšķirti 2:2 (1:1) ar Londonas «Crystal Palace».

Gorkšs, kā jau ierasts, nospēlēja visas 90 minūtes, bet 20. minūtē pēc viņa precīza sitiena rezultāts kļuva 1:1.

Vēl šajā mačā «Reading» labā vārtus guva Edams le Fondre, bet «Crystal Palace» rindās ar precīziem sitieniem izcēlās Vilfreds Zaha un Glens Marejs.

Jāpiebilst, ka kopš pirmā puslaika beigām «Reading» komanda spēlēja mazākumā, jo no laukuma tika noraidīts Džeisons Robertss.

Pēdējās 28 spēlēs tagad «Reading» izcīnījusi 22 uzvaras, divas reizes spēlējusi neizšķirti un četrās cīņās zaudējusi.

Citā spēlē sestdien zaudējumu piedzīvoja «Reading» tuvākie sekotāji kopvērtējumā «Southampton FC», kas izbraukumā ar 1:2 (1:1) atzina «Middlesbrough FC» pārākumu. Pateicoties šim «Southampton» zaudējumam, Redingas klubs jau kārtu pirms čempionāta noslēguma nodrošināja sev pirmo vietu «Championship» turnīrā.

«Championship» turnīra kopvērtējumā «Reading» ar 89 punktiem 45 mačos ieņēma pirmo vietu, otro pozīciju ar 85 punktiem ieguva «Southampton» futbolisti, bet trešo vietu ar 80 punktiem izcīnīja «West Ham United». Pēc sezonas pirmo divu vietu ieguvēji automātiski iekļūs premjerlīgā, bet komandas, kas ieņems 3. līdz 6. vietu, pārspēlēs sadalīs atlikušo ceļazīmi. 

Zīmīgi, ka ceturtajā vietā ar 74 punktiem ir Latvijas biznesmenim Valērijam Belokoņam piederošā «Blackpool FC » komanda, kas jau ir kvalificējusies pārspēlēm un arī censties atgriezties premjerlīgā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu