Gorkšs netiek pieteikumā; QPR komandai zaudējums Anglijas Līgas kausa 2. kārtā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Zaudējumu Anglijas līgas kausa izcīņas futbolā otrajā kārtā otrdien piedzīvoja Latvijas valstsvienības kapteiņa Kaspara Gorkša pārstāvētā Anglijas premjerlīgas komanda Londonas «Queens Park Rangers» (QPR), kas ar rezultātu 0:2 (0:1) savā laukumā piekāpās trešās spēcīgākās līgas - «League One» - vienībai «Rochdale».

Tomēr Gorkšs atkal netika pieteikumā mačam un viņš, visticamāk, savu pēdējo spēli QPR vienībā jau ir aizvadījis.

Šajā mačā rezultātu piektajā minūtē atklāja francūzis Žans-Luiss Akpa Akpro, bet 81. minūtē «Rochdale» pārsvaru dubultoja Gerijs Džonss.

Kā ziņots, Gorkšs vēl līdz «transfēru loga» beigām augusta izskaņā, visticamāk, mainīs komandu. Kaut iepriekš tika uzskatīts, ka viņš pāries uz Anglijas otrās spēcīgākās līgas - «Championship» - komandu «Southampton», tomēr otrdienas vakarā latvietis savā «Twitter» profilā pavēstīja, ka viņš savu karjeru turpinās kādā citā vienībā.

Anglijas līgas kausa otrajā kārtā otrdien zaudējumus kopā piedzīvoja četras premjerlīgas vienības - bez QPR neveiksmes cieta arī Norvičas «City», kas ar 0:4 (0:2) savā laukumā kapitulēja «League One» klubam Miltonkīnzas «Dons», Svonsī «City» ar 1:3 (1:1) piekāpās ceturtās līgas - «League Two» - vienībai Šrosberi «Town», bet «Sunderland» ar 0:1 (0:0, 0:1) pagarinājumā piekāpās «Championship» vienībai Braitonas «Albion».

Zīmīgi, ka QPR, Norvičas «City» un Svonsī «City» komandas visas šogad ir premjerlīgas jaunpienācējas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu