Gorkšs piedzīvo sāpīgu zaudējumu Anglijas premjerlīgas spēlē (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Sāpīgu zaudējumu Anglijas premjerlīgas futbola čempionāta spēlē sestdien piedzīvoja Latvijas izlases kapteiņa Kaspara Gorkša pārstāvētā «Reading» komanda, kas ar 2:3 (1:0) izbraukumā piekāpās Vīganas «Athletic» vienībai.

Kā ierasts, Gorkšs maču uzsāka savas komandas sākumsastāvā un pavadīja laukumā pilnas 90 minūtes.

Pirmajā puslaikā «Reading» komandu vadībā izvirzīja aizsargs Šons Morisons, tomēr otrā puslaika 58. un 68. minūtē mājiniekiem vadību dāvāja spāņu pussargs Hordi Gomess.

Mača 79.minūtē bumbu savas komandas vārtos pamanījās ieraidīt «Athletic» kluba un Omānas izlases vārtsargs Ali al Habsi, tomēr uzvaru kompensācijas laika otrajā minūtē laukuma saimniekiem atnesa Gomess, kurš tādējādi izcēlās ar «hat-trick».

Šis «Reading» komandai bija piektais zaudējums sezonas 12 spēlēs.

Premjerlīgas kopvērtējumā «Reading» komanda ar deviņiem punktiem 12 mačos ieņem 17. vietu, bet līdervienība ar 30 punktiem 13 spēlēs ir Mančesteras «United», kas sestdien ar 3:1 (0:0) savā laukumā uzvarēja Londonas «Queens Park Rangers» (QPR).

Otrajā vietā ar 28 punktiem 12 cīņās atrodas valsts čempioni Mančesteras «City», kas svētdien spēkosies ar Londonas «Chelsea» komandu, bet trešo pozīciju ar 26 punktiem 13 spēlēs ieņem Vestbromvičas «Albion».

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu