Gorkšs: Pretinieks mūsu vārtsargam atzina, ka nospēlējis ar roku (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Lai sasniegtu labāku rezultātu Anglijas premjerlīgas čempionātā, «Reading» komandai nepieciešams spēlēt nežēlīgāk, uzskata to pārstāvošais latviešu aizsargs Kaspars Gorkšs.

Kārtējā premjerlīgas mačā sestdien «Reading» komanda divreiz nenosargāja vienu vārtu pārsvaru un savā laukumā cīnījās neizšķirti 2:2 (0:0) ar «Newcastle United» futbolistiem.

Izšķirošo vārtu gūšanas brīdī 83. minūtē Gorkša segtais Senegālas uzbrucējs Demba Bā acīmredzami nospēlēja ar roku, tomēr spēles tiesneši pārkāpumu nefiksēja. Gorkšs uzskata, ka «Reading» komanda abos zaudētajos vārtos (arī pirmo reizi mājiniekiem precīzi sita tieši Bā) varēja nospēlēt veiksmīgāk.

«Pēc spēles Bā mūsu vārtsargam atzina, ka tiešām nospēlējis ar roku un atvainojās. Tomēr tāds ir futbols,» vietējiem masu medijiem pastāstījis Gorkšs. «Varbūt no viņa puses nebija godīga spēle, bet, ja tiesneši neredz, tas neskaitās.»

Pēc diviem precīziem sitieniem Bā ar sešiem raidījumiem kļuvis par šīs sezonas premjerlīgas rezultatīvāko spēlētāju.

«Šādi zaudēt vārtus ir dubultā sāpīgi, tomēr mēs abās epizodēs varējām nospēlēt nedaudz labāk,» uzsvēra latvietis. «Mums nepieciešams spēlēt nežēlīgāk un tad nāks arī rezultāts.»

Pēc šīs spēles premjerlīgas kopvērtējumā «Reading» ar diviem punktiem piecās cīņās pakāpās uz priekšpēdējo, 19. vietu.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu