Gorkšs rezervē, «Queens Park Rangers» pirmā uzvara

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Anglijas premjerlīgas čempionāta jaunās sezonas otrās kārtas spēlē sestdien uzvaru izcīnīja Latvijas valstsvienības kapteiņa Kaspara Gorkša pārstāvētā Londonas «Queens Park Rangers» (QPR), kas ir līgas jaunpienācēji.

QPR futbolisti izbraukumā ar minimālu 1:0 (1:0) pieveica «Everton» komandu, bet Gorkšs bija QPR komandas pieteikumā uz maču, tomēr laukumā nedevās. Šajā mačā vienīgos vārtus spēles 31. minūtē guva Tomijs Smits.

QPR komanda, kas pagājušajā sezonā triumfēja valsts otrās spēcīgākās līgas - «Championship» - turnīrā, premjerlīgā atgriezusies pēc 15 gadu pārtraukuma. Premjerlīgas kopvērtējumā QPR ar trīs punktiem divās spēlēs šobrīd ieņem astoto vietu.

Citā sestdienas spēlē uzvaru izcīnīja «Liverpool FC» komanda, kas viesos ar 2:0 (0:0) pieveica Londonas «Arsenal». Uzvarētājiem ar precīzu sitienu izcēlās Urugvajas izlases uzbrucējs Luiss Suaress, kamēr «Arsenal» komandas velsiešu pussargs Ārons Remzijs bumbu raidīja savos vārtos.

Uzvaru sestdien izdevās izcīnīt arī Birmingemas «Aston Villa», kas savā laukumā ar 3:1 (2:0) pieveica «Blackburn Rovers» futbolistus.

Citos sestdienas mačos «Newcastle United» ar 1:0 (0:0) izbraukumā uzvarēja «Sunderland FC» komandu, bet «Swansea City» savu skatītāju priekšā cīnījās neizšķirti 0:0 ar «Wigan Athletic».

Kopvērtējumā pašlaik pirmās trīs vietas ar četriem punktiem divās spēlēs ieņem «Aston Villa», «Liverpool FC» un «Newcastle United».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu