Gorkšs rezervē, «Reading» zaudē Mančesteras «City»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Rezervē Anglijas premjerlīgas futbola čempionāta komandas «Reading» sastāvā sestdien palika Latvijas izlases kapteinis Kaspars Gorkšs, bet viņa pārstāvētā vienība kompensācijas laikā ielaida vārtus un ar 0:1 (0:0) piekāpās valsts čempionvienībai Mančesteras «City».

Šajā mačā «Reading» daudz vairāk uzmanības veltīja aizsardzībai, cienījami nospēlējot gandrīz visu cīņu. Vienīgos vārtus kompensācijas laika trešajā minūtē guva Gerets Berijs un «City» futbolistiem ar to pietika uzvarai.

«Reading» komandai šis premjerlīgas čempionātā bija septītais zaudējums pēc kārtas.

Kopvērtējumā «Reading» ar deviņiem punktiem 18 mačos joprojām atrodas pēdējo, 20. vietu. Pēc sezonas premjerlīgu pametīs trīs vājākās komandas, bet no 17. pozīcijā esošās «Southampton» vienības Redingas klubs atpaliek par sešiem punktiem.

Kopvērtējuma augšgalā ar 42 punktiem 17 spēlēs atrodas Mančesteras «United» komanda, kas kārtējo maču aizvadīs svētdien, kad izbraukumā sacentīsies ar Svonsī «City». «United» pilsētas kaimiņiem Mančesteras «City» ir 39 punkti, bet šīm komandām seko «Arsenal», Liverpūles «Everton», Totenhemas «Hotspur» un Vestbrmovičas «Albion», kas visas izcīnījušas pa 30 punktiem 18 spēlēs.

Savukārt Londonas «Chelsea» ar 29 punktiem vien 16 mačos ieņem sesto vietu un savu nākamo cīņu aizvadīs svētdien, kad uzņems Birmingemas «Aston Villa».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu