Gorkšu līdz Premjerlīgas sākumam var aizmainīt prom

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas futbola klubs «Queens Park Rangers» savās rindās vēlas iegādāties spēlētāju no «Championship» līgas, bet tādējādi vietu klubā zaudētu Latvijas futbolists Kaspars Gorkšs, tā vēsta laikraksts [s:38878]

«Queens Park Rangers» treneris Nils Vornoks pie sevis grib aicināt «Southampton» pussargu Džeisonu Pančonu, bet darījumā tiktu iesaistīts latviešu aizsargs Gorkšs, kurš atstātu komandu, kura pavisam nesen izcīnīja tiesības spēlēt Premjerlīgā.

Pančons aizvadītajā sezonā tika izīrēts «Blackpool» klubam, bet šovasar nemaz nedevās ar «Southampton» klubu uz Šveici, kur tas aizvada pirmssezonas nometni. «Viņš ir labs spēlētājs, taču «svēto» treneris viņu nevēlas paturēt. Klubs gribu viņu pārdot,» izteicies Pančona aģents.

Vēl pavisam nesen Gorkšs Anglijas medijiem sacīja, ka spēlēšana Premjerlīgā ir fantastiska iespēja viņa karjerā: «Tas ir tik aizraujoši. Spēlēšana premjerlīgā ir visaizraujošākais, kas var notikt ar futbolistu. Es nespēju to sagaidīt.»

Pirmo spēli Premjerlīgas čempionātā QPR aizvadīs 13. augustā, savā laukumā tiekoties ar «Bolton Wanderers» komandu. Vai Gorkšs izies «Loftus Road» stadionā Rietumlondonā šajā datumā, to uzzināsim pavisam drīz.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu