Grabuste: Vācijas publika bija kolosāla

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Reuters»/«Scanpix»

Latvijas daudzcīņniece Aiga Grabuste pasaules čempionātā vieglatlētikā, kas norisinās Berlīnē, pēc septiņcīņas sacensību pēdējās disciplīnas — 800 metru skrējiena — svētdien sacensības noslēdza 13. vietā.

Grabuste pēc sacensībām jutās gandarīta par lielisko līdzjutēju atbalstu un arī par saviem uzrādītajiem rezultātiem nesūdzējās. «Ko man bēdāties? Esmu priecīga, ka septiņcīņa ir beigusies. Trenerīte [Ludmila Olijara] man teica: «Nav ko noskumt. Startē līdz galam un izbaudi šo brīdi.» To arī darīju. Vācijas publika bija kolosāla. Tik lieliska atmosfēra,» sportiste sacījusi portāla «diena.lv» žurnālistam Mārim Zembergam, kurš atrodas Berlīnē.

Sportiste nosauca četras disciplīnas (100 metru barjerskrējiens, 200 m un 800 m distance, kā arī augstlēkšana), kurās saskata rezervi punktu summas uzlabošanai jau nākamajā gadā. 2010. gadā sportistes galvenais starts būs Eiropas čempionāts Barselonā.

Jau ziņots, ka pirms nepilna mēneša Grabuste uzvarēja Eiropas U-23 čempionātā, labojot Latvijas rekordu. Vieglatlēte sasniedza 6393 punktus.


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu